Kültéri fa nyílászárók

Minőségi fa nyílászárók kültérre esztétikus kivitelben

Természetes igény, hogy otthonunkat szeretnénk minél komfortosabbá, kényelmesebbé tenni. Ehhez szervesen hozzájárulnak a kültéri nyílászárók. A kültéri fa nyílászárók teljes választékát kínáljuk Önnek: ablakok, bejárati ajtók, erkély- és teraszajtók közül válogathat kínálatunkban.

Az építészeti és esztétikai szerepet egyaránt ellátó kültéri fa nyílászárókat akár egy életre, de minimum 20-30 évre választja az ember. Épp ezért úgy gondoljuk, nem elég pusztán a technikai-műszaki paramétereknek megfelelő nyílászárókat gyártanunk és forgalmaznunk, hanem valami pluszt is kell adnunk kedves vásárlóinknak! Hogy milyen pluszt adunk? Minőséget, garanciát, esztétikumot.

Kérjen ajánlatot!

fa nyílászárók kültérre fa nyílászárók - bejárati ajtó

Energia-megtakarítás fa nyílászárókkal

A kültéri nyílászárók – és azokon belül is elsősorban az ablakok – minden épület esetében az egyik legnagyobb energiavesztő részt képezik.

Gondoljon csak bele: egy átlagos mennyiségű ablakot és ajtót tartalmazó háznál a teljes külső falfelület 20-25%-a nyílásból áll, de ha a jelenlegi építészeti irányzatoknak megfelelően az átlagosnál nagyobb üvegfelületek vannak, akkor ez az arány felmehet akár 30%-ra is!

Minden szerkezet hőszigetelő képessége egy számmal jellemezhető, mely azt mutatja meg, hogy ha a szerkezet két oldalán eltér a hőmérséklet, mennyi hő jut át a magasabb hőmérséklet felől az alacsonyabb felé. Ha valamilyen 1 m2 felületű szerkezetnek 1,0 az U értéke, akkor ez azt jelenti, hogy ha a szerkezet egyik oldalán 0ºC a hőmérséklet, a másik oldalon 1ºC, akkor a szerkezet 1 Watt hőenergiát bocsát át.

Nyílászárók, és egyéb fa munkák egyedi igényekre szabva!

Kérjen árajánlatot!