Kültéri fa nyílászárók

Fa nyílászárók esztétikus kivitelben

Természetes igény, hogy otthonunkat szeretnénk minél komfortosabbá tenni. Ehhez szervesen hozzájárulnak a különböző kültéri nyílászárók. Akár az építészetet, akár az esztétikát vesszük alapul, fa nyílászárókat egy életre, de minimum 20-30 évre választ az ember. Éppen ezért gondoljuk úgy, hogy nem elég pusztán technikai és műszaki paramétereknek megfelelő nyílászárókat gyártanunk, továbbá forgalmaznunk, hanem valami pluszt is adnunk kell vásárlóinknak.

Kínálatunkban olyan fából készült modellek kapnak helyet, mint a bejárati ajtók, az ablakok, illetve az erkély- és teraszajtók. Tegye le voksát Ön is a minőség és esztétikum mellett, válasszon minket!

Kérjen ajánlatot!

fa nyílászárók kültérre fa nyílászárók - bejárati ajtó

Energia-megtakarítás fa nyílászárókkal

A kültéri nyílászárók – és azokon belül is elsősorban az ablakok – az energiavesztő részét képezik. Minden szerkezet hőszigetelő-képessége számmal jellemezhető, ami megmutatja, hogy a szerkezet két oldalán mennyiben tér el a hőmérséklet, illetve mennyi hő jut át a magasabb hőmérséklet felől az alacsonyabb irányába.

Lássunk erre konkrét példát! Ha egy 1m2 felületű szerkezetnek 1,0 az U értéke, akkor ez azt jelenti, hogy ha a szerkezet egyik oldalán 0ºC a hőmérséklet, a másik oldalán 1ºC, akkor a szerkezet 1 Watt hőenergiát bocsát át. Gondoljon csak bele, egy átlagos mennyiségű ablakot és ajtót tartalmazó háznál a teljes külső falfelület 20-25%-a nyílásból áll! Ha a jelenlegi építészeti irányzatoknak megfelelően a szokásosnál nagyobb vagy több üvegfelületet szeretnénk, akkor ez az arány felmehet akár 30%-ra is.

Önnek is számít az energia-megtakarítás?

Kérje mielőbb ajánlatunkat!

Minőségi fa bejárati ajtók és faablakok

Akár fa bejárati ajtókat, akár faablakokat kíván készíttetni, a kivitelezés szempontjából a lehetőségek száma megközelíti a végtelent. Nem csak kialakítás vagy méret tekintetében bőséges a választék. Az ajtók és az ablakok anyaga is mérvadó lehet, éppen ezért többféle fával dolgozunk (pl. borovi fenyővel, tölggyel). Nyitási módjuk szintén lényeges: míg az ajtók esetében befelé vagy kifelé nyíló, jobbos és balos megoldásokkal találkozhat, addig az ablakoknál fix, bukó, nyíló, toló, és ezek kombinált változataival.

fa nyílászáró - bejárati ajtó igényes fa bejárati ajtó


Nem elhanyagolandó továbbá, hogy mind a fa bejárati ajtók, mind pedig a faablakok hangszigetelhetők, és egyéb anyagokkal is ötvözhetők. Gondolunk itt az üvegre, a különböző kovácsoltvas díszítőelemekre, és olyan kiegészítőkre, mint a redőny és zsalugáter.

Sztenderd vagy egyedi méretben gyártatna?
Speciális kérései lennének a fa bejárati ajtót vagy a fa ablakokat illetően?

Keressen minket árajánlatért!

Időtálló fa erkélyajtók

Csakúgy, mint a bejárati ajtók esetében, az erkélyajtók tervezésénél is érdemes figyelembe venni néhány szempontot. A felhasznált alapanyag illeszkedjen háza, lakása vagy víkendháza kinézetéhez, hogy mindig jó benyomást kelthessen!

fa nyílászárók - erkélyajtó fa erkélyajtó

Fontos, hogy a kiszemelt nyílászáró engedjen elegendő fényt a térbe, használata pedig legyen komfortos. Folytassa tehát a megfelelő méret és a nyitási mód kiválasztásával! Más és más kialakítást kíván egy fix, egy bukó vagy éppenséggel bukó-toló erkélyajtó. Nem beszélve a kiegészítők használatáról (például szúnyogháló), amik új megvilágításba helyezhetik a gyártás folyamatát.

Már ma ajánlatot kérne?

Kattintson ide!

Fa nyílászárók vonzó áron

Tudjuk jól, hogy a bejárati- és erkélyajtók, illetve ablakok esetében is kulcsfontosságú az ár-érték arány. Éppen ezért a helyszíni felmérést és a látványterv-készítést költségmentesen vállaljuk, ezzel is megkímélve jelenlegi és jövőbeni ügyfeleink pénztárcáját. Akár konkrét elképzelései vannak, akár tanácsra lenne szüksége, kollégáink mindenben a rendelkezésére állnak.

Legyen a megrendelőnk, és vegye fel velünk a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából!

Ajánlatot kérek!

Nyílászárók, és egyéb fa munkák egyedi igényekre szabva!

Kérjen árajánlatot!