Fa nyílászárók és munkák

Hitelprogram fa nyílászárók és fa beltéri ajtók cseréjére

Legyen szó egy alig húsz négyzetméteres minilakásról, egy kétszintes házról vagy egy olyan ikerházról, ami több családnak ad otthont, az energiahatékonyság növelése mindhárom esetben kulcsfontosságú. Először, ami ennek kapcsán eszünkbe jut, az a költségek csökkentése, mert egyikünk sem szereti az utcát fűteni, majd azért fizetni vagyonokat, mert avítt fa nyílászáróinkon keresztül rendszeresen elillan a meleg. A másik – ami szintén nem elhanyagolandó – az az ember komfortérzete, amin sokat lehet spórolni, ha meghúzzuk a nadrágszíjat. Lehet spórolni, de nem érdemes, egyetlen egyszerű okból: nem azért van otthonunk, hogy abban rosszul, kényelmetlenül érezzük magunkat.

 

Van megoldás: Széchenyi 2020 hitelprogram

Természetes személy, társasház, lakásszövetkezet egyaránt élhet ezzel a remek lehetőséggel, aminek fő célkitűzése, hogy támogassa a lakossági szektort abban, minél több épületnél létrejöhessen a korszerűsítés, már ami az energiahatékonyságot illeti. A pályázati úton elnyerhető anyagi támogatás által lehetővé válik például az ingatlanok elavult állapotú, gyenge minőségű fa nyílászáróinak cseréje is. A pontos pályázati kiírás szerint a fűtött és fűtetlen tereket elválasztó, nyílászáró szerkezetnek minősülő épülethatároló szerkezetek cseréjére használható fel sikeres pályázat esetén az odaítélt anyagi támogatás. Ez igazán nagy dolog, hiszen gondoljunk csak bele, nem (vagy nem csak) saját zsebből kell kifizetnünk az anyagköltséget, a munkadíjat, a tervezői/szakértői költségeket, de még a műszaki ellenőrzés díját sem.

Ha felkeltette érdeklődését a Széchenyi 2020 hitelprogram, és szeretné felmérni a lehetőségeit, forduljon hozzánk bizalommal, hogy közösen találhassuk ki a nyílászárók cseréjének módját! Akkor is várjuk megkeresését, ha már biztosan számíthat a támogatásra, de még nem tudja, honnan szerezhetné be kiváló ár-érték arányban fa nyílászáróit és fa beltéri ajtóit!

Ajánlatkérés fa munkára

Nyílászárók, és egyéb fa munkák egyedi igényekre szabva!

Kérjen árajánlatot!